Archive for category Sidebar Photoblog

Нови правила за клас Endurance (FSR V / H / O)

Автор: on вторник, 15 март, 2016

С регистрацията на нова федерация  IBMRA за радиоуправляеми модели за групови гонки, с двигател с вътрешно горене, се сменя и наименованието на класовете.

Занапред те ще се водят ENDURANCE класове и Републиканският шампионат, провеждан под егидата на БФКС, ще се състои съгласно правилата на IMBRA.

Старото наименование FSR – отпада, а също и правилата на NAVIGA, по които се провеждаха състезанията в България.

Новите правила са качени в Секция „Документи“ на сайта, като те са предоставени и преведени от Председателя на секция Endurance – инж. Пламен Здравков.

 

Христо Йорданов’2016 г.

 


Предварителна регистрация за NS и М в Габрово

Автор: on петък, 11 май, 2012

Уважаеми колеги,

В проведените състезанията в класовете “NS” и “M”, проведени през миналата година и това тази година в град Харманли, съдии и организатори бяха изключително затруднени при регистрацията на състезателите. Това не рядко водеше до коренни промени е програмата и времето притискаше всички. Причина за това са големият брой на участници и състезателни класове. В тази връзка, II кръг ще опитаме да направим предварителна регистрация и въвеждане имената на участниците и класовете, в които ще се състезават предварително. Затова моля всички клубове да попълнят коректно и точно всички необходими данни в заявките си. Също така да ги изпратят в срок на организаторите.

Ако разгледате Регламента ще видите, че нормалната такса за участие е валидна само при условие, че направите заявка и заплатите стартовите такси в срок до 08.06.2012. Таксите се увеличават с 50% при заплащането им след тази дата и съответно 100% при условие, че не е направена заявка в срок.

Таксите за участие може да се заплащат:

- По банков път

Титуляр: СПОРТ МОДЕЛ КЛУБ ГАБРОВО

Банка: АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ

IBAN: BG95BUIN95611000196839

BIC: BUINBGSF

- В брой – касата на сдружението (Костадин Фартунов k_fortunof@abv.bg)

 

Искам на всички да поясня, че нашата основна цел е да облекчим работата на съдии и организатори. Също така стартовете да започват по-програма не с повече от 2 часа закъснение, други да се провеждат по здрач или отменяне на някой защото се е стъмнило.

Желаем да останете доволни и състезанието за премине при добра организация и на ниво.

Предварително благодаря на всички за разбирането.

Димитър Пенев