Archive for май, 2012

Отменя се втори кръг от ДП по FSR-V – София

Автор: on събота, 26 май, 2012

ДО
УС на БФКС

Уважаеми Господа,
Както вече знаете клуб „Синята река“ – Казанлък взе решение, да прекрати членството си в БФКС.  За да запазим това прекрасно място за състезания за в бъдеще, както и за да се проведат легитимно двата кръга от Държавното първенство за FSR в Казанлък, ние от Корабомоделен клуб – София поехме организацията и провеждането им. Нашият клуб още миналата година е заявил също така и организацията на състезанието в София – втори кръг от Държавното Първенство. Но нашите финансови и най-вече физически възможности са крайно недостатъчни за да организираме три кръга от Държавното Първенство. По тази причина, в качеството си на Председател на Секция FSR, по време на  състезанието в Казанлък предоставих мандата за организация на вторият кръг от Държавното Първенство в София на другият много активен софийски клуб – Моделистика. Разбира се предложих им и нашата помощ и опит при организацията, както и по-голямата част от финансовата подкрепа от БФКС, полагаща се на секция FSR. Но, за мое голямо учудване, вчера 23.05.2012г., бях официално уведомен от г-н Илиян Тодоров, че клуб Моделистика не желае да поеме организацията на вторият кръг от Държавното Първенство в София.
В следствие на така създалата се ситуация, официално Ви уведомявам, че състезание в София на 16-17 юни 2012г. няма да се проведе. Държавното Първенство на секция FSR ще се редуцира до три кръга.

С Уважение:
Председател на Секция FSR:
Пламен Здравков


НАЦИОНАЛНИ УЧЕНИЧЕСКИ СЪСТЕЗАНИЯ ПО КОРАБОМОДЕЛИЗЪМ И АВТОМОДЕЛИЗЪМ

Автор: on вторник, 22 май, 2012

В периода 01.06. – 03.06.2012 г Българската федерация по корабомоделен спорт съвместно с Федерацията по автомоделизъм ще проведат ежегодните ученически състезания с корабо, авто и авио модели.

Състезанието по корабомоделизъм ще се проведе на езерото в кв. Дружба – София. Регламента и програмата на състезанието можете да намерите на този адрес…

Коля Панайотов


Предварителна регистрация за NS и М в Габрово

Автор: on петък, 11 май, 2012

Уважаеми колеги,

В проведените състезанията в класовете “NS” и “M”, проведени през миналата година и това тази година в град Харманли, съдии и организатори бяха изключително затруднени при регистрацията на състезателите. Това не рядко водеше до коренни промени е програмата и времето притискаше всички. Причина за това са големият брой на участници и състезателни класове. В тази връзка, II кръг ще опитаме да направим предварителна регистрация и въвеждане имената на участниците и класовете, в които ще се състезават предварително. Затова моля всички клубове да попълнят коректно и точно всички необходими данни в заявките си. Също така да ги изпратят в срок на организаторите.

Ако разгледате Регламента ще видите, че нормалната такса за участие е валидна само при условие, че направите заявка и заплатите стартовите такси в срок до 08.06.2012. Таксите се увеличават с 50% при заплащането им след тази дата и съответно 100% при условие, че не е направена заявка в срок.

Таксите за участие може да се заплащат:

- По банков път

Титуляр: СПОРТ МОДЕЛ КЛУБ ГАБРОВО

Банка: АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ

IBAN: BG95BUIN95611000196839

BIC: BUINBGSF

- В брой – касата на сдружението (Костадин Фартунов k_fortunof@abv.bg)

 

Искам на всички да поясня, че нашата основна цел е да облекчим работата на съдии и организатори. Също така стартовете да започват по-програма не с повече от 2 часа закъснение, други да се провеждат по здрач или отменяне на някой защото се е стъмнило.

Желаем да останете доволни и състезанието за премине при добра организация и на ниво.

Предварително благодаря на всички за разбирането.

Димитър Пенев